Tony Nadal siguran: Rafa će osvojiti Roland Garros

Ujak i bivši trener Rafaela Nadala, Tony istaknuo je kako španjolski tenisač nema drugog izbora nego igrati na Mastersu u Indian Wellsu kako bi se pokušao vratiti u vrh svjetskog tenisa.

Mora se natjecati. Nema izbora. Predugo to nije radio. I naravno, ako se ne natječete, ne možete se pripremiti,” rekao je Toni Nadal za AS, prenosi Eurosport.

Nadal je kroz karijeru imao problema s ozljedama koje bi mogle završiti ove godine.

Tony nije želio govoriti o dugoročnoj budućnosti 37-godišnjeg tenisača, ali je rekao da njegov tim mora pričekati i procijeniti kako će proći ostatak godine. Optimističan je glede nastupa na Roland Garrosu, gdje bi Nadal igrao za rekordni 15. naslov, ali i Olimpijskih igara u Parizu.

Upitan što misli o svom povratku u Brisbane, Tony Nadal je rekao da nosi pozitivne dojmove i da smatra da Rafael Nadal igra na dobroj razini nakon tako duge pauze.

– Više volim reći da će osvojiti Roland Garros. Onda ćemo vidjeti. Znam da je teško, ali uvijek pokušavam biti pozitivan i nadam se da će moj nećak igrati veliku ulogu i na Igrama i na Roland Garrosu, izjavio je.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU