Tragedija u Crnoj Gori, poginuo mladi bračni par: Došli na odmor, čekali su bebu

ČETIRI osobe mrtve su nakon tragične prometne nesreće koja se dogodila u crnogorskom mjestu Brezojevice, na cesti prema Plavu.

Na mjestu nesreće poginuo je mladi bračni par – Mersin H. i njegova supruga Eldina. Poginula su još dvojica muškaraca. Do nesreće je došlo sinoć u 19 sati i 35 minuta.

Predsjednik općine Plav Nihad Canović donio je odluku o proglašenju Dana žalosti.

U nesreći nastradao je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina. Oni su se nalazili u automobilu u koji je direktno udario snimatelj koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja. Kako je za portal Republika.rs ispričao izvor blizak istrazi, bračni par došao je na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s obitelji.

“Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman s kolegom iz Rožaja. Snimali su svadbenu kolonu. Pošto je taj dio ceste ravan, vozili su malo brže i direktno udarili u auto u kojem se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do liječnika u Berane”, priča za Republiku izvor blizak istrazi.

Mirza M., snimatelj RTV-a Glas Plava, također je poginuo u nesreći. Nero C. je u Domu zdravlja u Plavu. “U Urgentni centar nakon nesreće dopremljena su tijela dvije osobe, muškarca i žene. Pokušana je reanimacija, ali sve je bilo uzalud”, rekli su nakon nesreće iz Kliničkog bolničkog centra Berane.

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv. “Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara”, rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU