Travnička božićna čarolija: Danas na programu dječja radionica u Novoj Biloj i Advent na Galici


Osma tradicionalna “Travnička božićna čarolija” počela je jučerašnjim otvorenjem klizališta na platou ispred Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik i koncertom splitske glazbenice Lidije Bačić, nastavlja se večeras programima u Novoj Biloj i Galici na Vlašiću.

Od 17 sati u Hrvatskom kulturnom centru “Nova Bila” održava se radionica za djecu koje su planirane tijekom mjeseca prosinca. Na radionicama će djeca imati priliku pokazati svoju kreativnost u izradi božićnih ukrasa uz pomoć učiteljica razredne nastave Jelene Androšević i Sandre Zrnić.

Izaberite najbolju zabavu za Vaše najmlađe! Učimo, stvaramo i zabavljamo se, navode organizatori.

Advent na Galici

U organizaciji Planinarskog društva “Paklarske stijene” večeras od 18 sati u Planinarskom domu “Erik Brandis” održava se Advent na Galici.

 

“Dragi prijatelji, srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na još jednom događaju u ugodnom ambijentu našeg planinarskog doma. Za sve vas smo osigurali prigodan program i besplatno kuhano vino i kobasice.”- navode organizatori.

travnička božićna čarolija: danas na programu dječja radionica u novoj biloj i advent na galici travnička božićna čarolija: danas na programu dječja radionica u novoj biloj i advent na galici

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU