Travnička influenserica učestvuje u novom TV showu “Ja blogerica”

Melisa Malovčić Dizdar je Travničanka koja sada živi i radi u Sarajevu.

Završila je Srednju medicinsku školu i trenutno završava 4. godinu Fakulteta zdravstvenih studija. Na njenom instagram profilu preko 10.000 pratilaca prati njen rad i opise u kojima je Melisa kako kaže, pronašla sebe.

Instagram mi je ponudio bijeg od surove realnosti i postao je dio mog života. Počela sam istinski uživati u pisanju dugih opisa, pričanju o ozbiljnim temama i širenju pozitivne energije. U TV show Ja Blogerica sam došla pokazati zašto sam drugačija. Budite svoji, budite drugačiji. Ostvarite svoje snove”, rekla je Melisa.

Šta je to koncept emisije Ja Blogerica?!

,,Kroz program ćemo povezati tradicionalne i nove medije, te na zanimljiv i originalan način ponuditi atraktivan program koji je u skladu sa savremenim načinom života i istaći važnost komunikacije kao najvećeg dostignuća savremenog čovjeka. Ujedno bavit ćemo se fenomenom društvenih mreža kroz društveno-sociološki pristup te u potpunosti objasniti poslovnu stranu, kroz proces rada na društvenim mrežama. A poveznicu sa gledateljima ćemo graditi kroz osnaživanje emocionalne veze sa fokusom na raznovrsnost i aktuelnost programa koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog načina života.

travnička influenserica učestvuje u novom tv showu "ja blogerica"
travnička influenserica učestvuje u novom tv showu "ja blogerica"

Gledateljima ćemo ponuditi da sami procijene u kojoj mjeri društvene mreže zaista jesu fenomen današnjeg vremena i na koji način one utiču na život pojedinca. U ovom dijelu će nam pomoći specijalni gosti koji kroz svoju ekspertizu približiti gledateljima pomenutu tematiku.

travnička influenserica učestvuje u novom tv showu "ja blogerica"
travnička influenserica učestvuje u novom tv showu "ja blogerica"

U potpunosti ćemo “razotkriti” poslovnu stranu koja se krije iza uspješnih blogera/instagramera/youtubera, te kroz primjere i rad sa učesnicama serijala dati jasne smjernice kako postati uspješan na društvenim mrežama”, dodaje Melisa.

Kroz serijal u ulozi mentorice timova će biti Hana Hadžiavdagić a takmičarke njih 10, će biti podijeljene u dva tima (po 5 u svakom timu). Uzbuđenje nas očekuje kroz faze eliminacije koje nas očekuju tokom serijala.

Početak emitovanja se očekuje krajem mjeseca marta na kanalu Federalne televizije. Produkciju showa ,,Ja Blogerica” radi agencija Lynks Sarajevo.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU