TRAVNIK / Raste povjerenje građana u komunalne redare

Svojim radom na terenu komunalni redari već su osigurali punu saradnju sa velikim brojem građana koji su u njima prepoznali partnere, poručeno je danas iz Općine Travnik.

Kako je navedeno, svakodnevno se povećava broj odgovornih građana koji ukazuju na probleme u komunalnoj oblasti ali i na neodgovorno ponašanje pojedinica, posebno kada su u pitanju odlaganje otpada, nelegalno zauzimanje javnih površina kao i nelegalni priključci na javnu rasvjetu.

Svojim aktivnostima na Vlašiću posljednjih dana komunalni redari Službe za zajedničke i komunalne poslove Općine Travnik uspostavili su odličnu saradnju sa Policijskom stanicom Travnik kao i federalnom inspekcijom u oblastima korištenja javnih površina kao parking prostora ali i uređenju saobraćaja u turističkom centru Babanovac.

Stoga i ovom prilikom pozivaju građane da prijave sve eventualne probleme iz komunalne oblasti komunalnim redarima na telefone:

061 931 615 i 061 285 812 ili u Servis „48 sati“ putem sljedećeg linka : https://opcinatravnik.com.ba/ba/izdvojeno/servis-48h

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU