TRAVNIK / Sastanak Tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca

U Maloj sali Općine Travnik jučer je održan sastanak Općinskog tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca, zamjenika direktora Apika (Agencija za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije).

Na sastanku se razgovaralo o budućoj saradnji između Tima za borbu protiv korupcije i Apika. Članovi tima su upoznali Dragana Slipca o svim dosadašnjim poduzetim mjerama u cilju sprječavanja korupcije u Općini Travnik. Slipac je izrazio zadovoljstvo činjenicom da postoji jedan tako aktivan Tim za borbu protiv korupcije i obećao punu podršku Apika u daljnjem radu timu.

Članovi tima su Draganu Slipcu prezentirali projekat kojim žele u borbu protiv korupcije uključiti i sve javne ustanove općine Travnik ali i napraviti mobilnu aplikaciju preko koje bi bilo moguće anonimno prijaviti korupciju u bilo kojoj instituciji u općini Travnik.

Članovi Tima za borbu protiv korupcije podsjećaju građane da korupciju mogu prijaviti putem pošte na adresu: Tim za prevenciju korupcije Općine Travnik, ulica Konatur bb, 72270 Travnik, putem e-maila: prijavi@opcinatravnik.com.ba, ili u kutiji koja stoji na ulazu u Centar za pružanje usluga građanima(na ulazu u šalter salu).

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU