16.6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Travnik u Junu domaćin majstorima balansiranja na traci

Travnik će 7. i 8. juna ugostiti zaljubljenike u slackline, kao i sve one koji se žele okušati u ovoj atraktivnoj sportskoj disciplini hodanja po rastezljivoj traci.

Organizator i omladinski aktivista iz Travnika Adin Pinjo kaže da je druženje u Travniku i na Vlašiću prilika za afirmaciju ove sportske discipline.

– Travnik je jedinstvena oaza za kreiranje slackline scene BiH i nadam se da ćemo, i na ovaj način, uspjeti okupiti poklonike ove sportske aktivnosti koja ne iziskuje ogromna financijska sredstva, a podstiče i pozitivno djeluje na razvoj cjelokupnog uma i tijela – naglasio je Pinjo.

Slacklining postaje sve popularnija sportska disciplina u svijetu, a u Travniku će svoje vještine predstaviti članovi udruge “Slacknetz Leipzig e.V.” iz Njemačke, koji će, u petak, 7. lipnja, hodati na rastezljivoj gumi postavljenoj između dvije zgrade, na visini od 25 metara.

Svi oni koji se žele okušati u hodanju po elastičnoj traci, moći će sudjelovati na radionici koja će, istog dana, biti održana u parku u blizini zgrade općine.

Dan kasnije, u subotu, 8. lipnja, slackline će biti postavljen iznad vodopada na Ugriću na Vlašiću, preko koga će prelaziti majstore ove sportske discipline iz Njemačke.

- Oglašavanje - travnik u junu domaćin majstorima balansiranja na traci

Organizatori ističu kako je osiguran prijevoz na Vlašić, kao i vodič ture, te da je obvezna prijava zainteresiranih za ovaj događaj, pozivom na broj telefona 062 218 385.

U organizaciju ovog događaja uključeni su Općina Travnik, te udruge “Leipzig-Travnik” i “Slacknetz Leipzig e.V.” iz Njemačke.

(FENA) I.B.


0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima