TRI POSEBNA HOROSKOPSKA ZNAKA Svima idu na nerve, a svi im se potajno dive

Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ail istina je puno dublja i u suštini iznenađujuća

1. Lav

Najčešći opisi: Bijesni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se šepuri s 12 torbi za kupovinu, zuri u prednju kameru svog telefona i glasno razgovara telefonom.

Stvarnost: Lavovi se “napajaju” kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi da zrači svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i da prenese tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele da vas motivišu svojim riječima, da vas pokrenu svojom muzikom i oduševe vas ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.

2. Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterisani kao prijatelji koji često mijenjaju mišljenja, a i stavove.

Stvarnost: Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je vjerovatno zato što imaju puno toga na pameti.

Razmislite: Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi, možda će htjeti da vam kažu sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini su jako dobri slušaoci i sagovornici. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvatajući različitosti i posebnosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućava im da uspostave odnos bilo s kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.

3. Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi.

Stvarnost: Svakako, Škorpija je tajanstvena, ali to nije zato što ima zle skrivene namjere. Pre nego što odluče da se nekome povjere, s tim čovjekom moraju sigurno da se osjećaju.

Prazni pogledi i crni humor štite Škorpijin duboki emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znaci, a često se čine kao santa leda. Jednom kad se uvjere da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnost počinje da se topi i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

BONUS VIDEO:

TRI POSEBNA HOROSKOPSKA ZNAKA Svima idu na nerve, a svi im se potajno dive appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU