TRI ZNAKA NA OZBILJNOM UDARU SUDBINE Mjesec u Jarcu donosi karmičke promjene

Mjesec, planeta koja simbolizuje naša osjećanja, nalazi se trenutno u Jarcu, gdje povoljno utiče na Jarčeve, Bikove i Djevice.

Mjesec u Jarcu je astrološki period koji se odnosi na vrijeme kada Mjesec prolazi kroz znak Jarca. Ovo je vrijeme kada se karakteristike Jarca mogu pojaviti u emocionalnom i intuitivnom iskustvu ljudi.

Dok je Mjesec bio u Strelcu, bili smo i fizički i duhovno nemirni… i optimistični.

IZNENAĐENJA TOKOM FEBRUARA Ova 3 horoskopska znaka čekaju karmičke lekcije i isceljenje

Od kada boravi u ozbiljnom Jarcu, većina će biti rezervisana, ozbiljna i vrlo oprezna. Mnogi će svoja osjećanja potisnuti. Da, teško Mjesec ovdje pokazuje osjećanja….a i mi sa njim.

Međutim ta potisnuta osjećanja mogla su biti izražena kroz humor, jedan vrlo specifičan humor. Osjećanja pod uticajem ove energije suzdržana, pomalo škrta. Neko će se povući, jer neće željeti da se izlaže, mnogi mogu biti ranjivi. Ali i odgovorni kao i sam Saturn vladalac Jarca. Pogled na život nešto realniji, mnogi će praviti planove, neke dugoročnije planove na realnoj osnovi. Ambicija mnogima neće biti strana.

Međutim na neke druge ova energija može djelovati suprotno i neki od vas mogu osjetiti tugu i melanholiju…

Mjesec u Jarcu….dužnost zove. Bićemo svjesni i ograničenja vremena. Mnogi će shvatiti kako ga malo ima, malo za sve što je potrebno uraditi. Ova energija inače voli i da planira unapred. Još je tu i želja za uspjehom, dugoročnim poslovima i aktivnostima. I ko se snađe blago njemu. Karijera u prvom planu….produktivnost. I prošlost prisutna, negdke pritiska. Moguće su i neke prepreke od ranije sada aktuelne. I za sve to je potrebna disciplina, strpljenje, što srećom ova energija i pruža….

GADNA NARAV I PROBLEMATIČAN KARAKTER Mnogi kažu da je ovo najgori horoskopski znak

Možda ćete biti štedljiviji nego inače, mnogi postaju svkesni da je štednja dobra stvar, samo ima li šta da se uštedi. Imaćemo više energije da shvatimo šta ima trajnu vrijednost. Ambicije, postaju realnije, i planovi posebno oni vezani za karijeru i poslove kojim se bavimo. Vrijeme da se stavi prst na čelo i razmisli na duže staze i gdje je dobro utrošiti vrijeme, energiju, ambicije, šta je vrijedno pažnje i šta može donijeti realne rezultate! Drugim riječima ovo je dobro vrijeme da se preuzme kontrola u nekim segmentima života, prije svega u karijeri ali i tamo gdje vam se nalazi kuća Jarca kroz koju tranzitira Mjesec….

Za nekog ovo je vrijeme da se pogleda stvarnosti u oči, tako da je moguće i da poneko osjeti neku vrstu ograničenja, kočnice, tuge…..

Mnogi bi mogli biti iz nekog razloga neraspoloženi, čak i ako nema opipljivog razloga za to….

Ovo je vrijeme pesimizma. Reagujemo suzdržano, teško nam je da se opustimo, postajemo oprezni da ne bi bili povrijeđeni. Sigurnije je da razmišljamo o karijeri i da se okrenemo ambicijama, posebno ka materijalnim aspektima naših života. Mjesec je ovde ambiciozan, i mnogi su bili fokusirani na biznis i karijeru..

RANG LISTA NAJVJERNIJIH PARTNERA ZODIJAKA Od broja 1 bježite, a evo ko je odan do smrti

Iako možemo biti usmjereni na svoje ciljeve i obaveze, Mjesec u Jarcu može takođe rezultirati emotivnom zatvorenošću. Možemo se osjećati distancirano ili rezervisano u emocionalnim izražavanjima, težeći ka kontroli svojih osjećanja.

Tokom ovog perioda, možemo osjećati jaču potrebu za priznanjem i poštovanjem od drugih. Mogući su osjećaji frustracije ako se naš trud i rad ne prepoznaju ili cijene onako kako bismo željeli.

Emocije pod uticajem Mjeseca u Jarcu često se izražavaju na praktičan i racionalan način. Možemo biti skloni analiziranju svojih osjećanja i traženju praktičnih rješenja za emotivne izazove.

Ove karakteristike Mjeseca u Jarcu mogu uticati na način na koji doživljavamo i obrađujemo svoje emocionalno iskustvo tokom ovog perioda.

BONUS VIDEO:

TRI ZNAKA NA OZBILJNOM UDARU SUDBINE Mjesec u Jarcu donosi karmičke promjene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU