TRI ZNAKA NA UDARU KARME Horoskop otkriva koga čeka transformacija u karijeri, porodici i ljubavi

Počinje najteži karmički period u godini. Pun Mjesec u Djevici 24. februara 2024. godine natjeraće tri znaka horoskopa da donesu najznačajnije odluke u svojim životima. Astrologija kaže da je ove godine u konjukciji sa Saturnom, a to znači da ćete svoje stavove posmatrati racionalnije i oštrije.

Znak Device je odgovoran, a u vrijeme događaja Mjesec će biti nasuprot Saturnu, koji je odgovoran za pravila, red i disciplinu. Možda ćete osjećate da se pred vama postavljaju novi zahtjevi. Na primjer, u karijeri, u porodici ili u vezi morate biti svesniji u smislu trošenja vremena, resursa i ozbiljnog shvatanja odgovornosti. Horoskop otkriva kome slijede ključne promjene:

BLIZANCI

Vaš horoskopski znak će doživjeti pravu transformaciju u porodici, ali i nekretninama. Pun Mjesec u Djevici javlja se u vašem mjestu stanovanja, a u dubljem smislu odgovoran je za postavljanje temelja. Sada možete da shvatite da je vrijeme da promijenite temelje i stubove svog života. Postoji velika šansa da događaj punog Mjeseca donese važnu odluku koja će uticati na vašu porodicu – kupovinu ili prodaju kuće, brak ili razvod.

DJEVICA

Pun Mjesec 24. februara 2024. godine se javlja u vašem znaku, što znači da možete potpuno da promijenite svoju sudbinu. Na primjer, ovo može da bude povezano sa ljubavnom vezom ili poslom. Dispozicija punog Mjeseca biće u vašoj kući veza, što znači da ćete kroz razgovor sa drugom osobom donijeti važnu odluku. Nekim Djevicama pun Mjesec može da donese želju za pojačanom brigom o zdravlju.

STRIJELAC

Pun Mjesec će biti u vašem sektoru postignuća, što znači da možete da dostignete prekretnicu u svojoj karijeri ili društvenoj sferi. Na primjer, možda ćete dobiti novu titulu ili dobiti unapređenje. Ako želite da postanete lider, vaše vrijeme počinje. Pored toga, vaš ljubavni status može da se promijeni zbog razvoda ili ulaska u brak. Čuvajte se ishitrenih reakcija, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

TRI ZNAKA NA UDARU KARME Horoskop otkriva koga čeka transformacija u karijeri, porodici i ljubavi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU