Četvrtak, 5 kolovoza, 2021

Triler „Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao“, Animirane avanture „Pokemon Detektiv Pikachu“ i „UglyDolls“ novi filmovi na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Bogat i žanrovski raznovrstan filmski program i naredne sedmice očekuje publiku Multiplexa “Ekran” Zenica.

Naime, četvrtak nas očekuje premijera filma “Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao”, koji je u duhu filma Uhvati me ako možeš, zasnovan na instinitim događajima, gdje Zac Efron igra Teda Bundya, najozgloglašenijeg serijskog ubicu na svijetu.

Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje djevojke Elizabeth (Lily Collins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bundya, ali ga je na kraju predala policiji.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Ovaj zanimljivi triler publika ima priliku gledati od 18:00 i 20:15h. Animirana avantura „Pokemon Detektiv Pikachu“ počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo.

U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Ovu duhovitu avanturu mališani će imati priliku gledati za vikend i to u terminima od 16:00 i 18:00 sati. „UglyDolls“, je priča u neodoljivom gradiću Uglyville gdje se slavi čudno i drugačije, a ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti.

Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. Film je naprogramu svaki dan od 16:30h, ali i vikendom u više termina. Sve informacije i rezervacije ulaznica publika može izvršiti svaki dan poslije 16h, a vikendom tokom cijeloga dana.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

2 KOMENTARI

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
2 Comments
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas