TUŽITELJSTVO SBŽ: Formiran predmet protiv vlasnika kafića koji je pretukao konobaraŽupanijsko tužiteljstvo SBŽ formiralo je predmet protiv vlasnika kafića u Busovači koji je pretukao vlastitog konobara i nanio mu ozbiljne ozlijede. 

„Vezano za vaš upit, izvršene su provjere kroz službene evidencije ovog Tužiteljstva, te je utvrđeno da je od strane odvjetnika podnesena prijava vezano za događaj iz vašeg upita, a koja je zaprimljena u ovo Tužiteljstvo dana 05.08.2022. godine. Formiran je predmet protiv F.B i M. B. zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja. Poduzet će se zakonom predviđene mjere i radnje u cilju provjere navoda iz prijave“, potvrdila je našem portalu Ernesa Beganović, glasnogovornica Tužiteljstva.

Podsjetimo, maloljetni Busovljak I.J. (2005.) pretučen je 18. srpnja u baru Castello u Busovači od strane poslodavca, odnosno vlasnika kafića. Zadobio je niz ozlijeda, zbog kojih se obratio i u bolnicu dr. fra Mato Nikolić u Biloj.

Da se tučnjava zbila potvrdio je i MUP SBŽ. 

“Dana 18. srpnja 2022 godine oko 2.15 sati u policijsku stanicu Busovača prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Ulici branitelja Domovine općine Busovača osoba F.B. rođena 1968. godine fizički napala na maloljetnika koji je bio zaposlen u navedenom objektu. Odmah nakon zaprimanja prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, kazali su ranije za Hercegovina.info iz MUP-a SBŽ. 
www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU