TUŽNA SLIKA DANAŠNJEG DRUŠTVA: Starija djeca iz “dosade” devastirali igralište na Docu kod Travnika


Na stadionu Lašve u travničkom naselju Polje koji je 2020. godine projektom općine Travnik, NS BiH i UEFE dobio moderni umjetni travnjak, od strane kluba također je napravljeno i dječje igralište za najmlađe.

Igralište je devastirano, javlja Travnički.ba.

Nažalost uzrok nije vjetar ili neka druga vremenska nepogoda nego divljanje odrasle djece, koja su očigledno nedovoljno odgojena i koja svoje slobodno vrijeme iskorištavaju za divljanje umjesto za normalno druženje, sportske aktivnosti, šetnju i sl.

Tužna slika današnjeg društva, zadovoljstvo onih starijih jer su nešto “hrabro”, “ludo” ili “smiješno” učinili iz dosade i suze onih najmlađih.

Pozivamo svjedoke da šutnjom ne budu sudionici ovog divljaštva nego odgovorne osobe našeg društva i policiji prijave ovakve događaje u našem okruženju, kao i neodgovorne roditelje da se zapitaju kako im djeca provode slobodno vrijeme.

tužna slika današnjeg društva: starija djeca iz “dosade” devastirali igralište na docu kod travnika tužna slika današnjeg društva: starija djeca iz “dosade” devastirali igralište na docu kod travnika tužna slika današnjeg društva: starija djeca iz “dosade” devastirali igralište na docu kod travnika tužna slika današnjeg društva: starija djeca iz “dosade” devastirali igralište na docu kod travnika

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU