U Kiseljaku se okupljaju tenisači iz cijeloga svijeta

Kiseljak i ove godine ima jedan od triju najjačih teniskih turnira u BiH. U pitanju je 25. jubilarno izdanje Kiseljak Opena, služenog naziva Juicy Kiseljak Open 2024. Teniski klub Elliptic kao organizator i ove će godine u kiseljačkom naselju Gromiljak ugostiti tenisače iz cijeloga svijeta i ljubiteljima bijelog sporta prirediti još jedno spektakularno izdanje turnira koje se već godinama igra pod okriljem ITF-a, Međunarodne teniske asocijacije, te boduje za ATP ljestvicu.

Organizacijska ljestvica odavno je postavljena vrlo visoko kada je TK Elliptic u pitanju. Za jubilarno izdanje ekipa predvođena predsjednikom kluba Robertom Biletićem priprema još sadržajnije izdanje. Svečano otvorenje planirano je za petak, 24. svibnja, dok će turnir službeno trajati od 26. svibnja do 2. lipnja. U kvalifikacijama će sudjelovati 48 igrača, a u glavnom dijelu turnira nastupit će 32. Usporedno s turnirom u singlu igra se i turnir u dublu, a mjesta ima za 16 parova.

Osim ATP bodova, tenisači će se u Kiseljaku boriti i za bogate novčane nagrade. Nagradni fond je 25.000 dolara. Suorganizator događaja, koji je Kiseljak odavno upisao među mjesta u kojima se igra vrhunski tenis, je Općina Kiseljak, vjerni partner projekta još od njegovih početaka. Turnir i ove godine nosi naziv Juicy Kiseljak Open 2024. zahvaljujući podršci tvrtke Boreas koja je, uz Sarajevski kiseljak, od početka podržavala ovaj san o vrhunskom tenisu koji je odavno pretvoren u stvarnost malog mjesta kao što je Kiseljak i njegova naselja Gromiljaka. 

Objava U Kiseljaku se okupljaju tenisači iz cijeloga svijeta pojavila se prvi puta na Radio Vitez.

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU