U Novom Travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone Bratstvo


Adresni registar uspostaviti i u zoni „Bratstvo“

S ciljem poticaja gospodarskom rastu i razvitku zone „Bratstvo“ načelnik Stjepan Dujo održao je u zgradi Općine Novi Travnik radni sastanak na koji su bili pozvani svi gospodarski subjekti koji djeluju unutar toga kompleksa.

u novom travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone bratstvo u novom travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone bratstvo u novom travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone bratstvo u novom travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone bratstvo u novom travniku održan radni sastanak gospodarstvenika iz poslovne zone bratstvo

Na dnevnom redu našlo se pitanje uspostave adresnog registra unutar zone „Bratstvo“ koji podrazumijeva utvrđivanje naziva ulice u kojoj posluju gospodarski subjekti te dodjelu broja svakome pojedinačno. Kroz iznesena mišljenja, ideje i prijedloge zaključena je potreba rješavanja ovog pitanja kako bi se olakšalo poslovanje gospodarskih subjekata unutar zone, o čemu je izneseno više primjera. O navedenoj temi odlučit će Općinsko vijeće na nekoj od narednih sjednica a prijedlog je da se ulica nazove „ Ulica Bratsvo“.

Važan dio sastanka bio je posvećen razgovorima o aktualnoj problematici unutar zone, s posebnim naglaskom na imovinsko pravne odnose. Istaknuta je važnost regulacije prometa unutar zone te rješavanja pitanja održavanja i uređenja puteva te pripadajuće komunalne infrastrukture.

Načelnik Dujo istaknuo je važnost partnerstva općine Novi Travnik i gospodarskih subjekata unutar zone kako bi se pitanja od zajedničkog interesa riješila na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana. Za brže rješavanje ovog kompleksnog pitanja potrebno je imati jasan prikaz strukture vlasništva nad putnim komunikacijama. Za naredni sastanak po navedenim pitanjima Općina se obvezala pripremiti mapirane karte s ucrtanim putevima i drugim infrastrukturnim rješenjima.

Na radnom sastanku razgovaralo se i o potrebi poboljšanja izvora napajanja električnom energijom o čemu će se dijalog uspostaviti s Elektroprijenosom BIH.

 

 

 

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU