15 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

  U ponedjeljak CENTAR ZA PLES I REKREACIJU svečano otvara svoja vrata

  Kada Vas je neko posljednji puta pozvao na ples? Centar za ples i rekreaciju Vas poziva da zaplešete zajedno!
  Svečano otvorenje nesvakidašnjeg mjesta za rekreaciju, ples i zabavu dešava se u ponedjeljak, 02.09.2019 godine od 17:00 do 21:00h, kada će Centar za ples i rekreaciju na zabavan način obilježiti početak ove priče. Ne želeći da to bude obično otvorenje, odlučili su da taj dan bude potpuni dan za njihove polaznike i goste.
  „To znači da će svi koji dođu moći besplatno isprobati sve naše programe i na taj način odlučiti koji je najbolji vid zabave i rekreacije za njih. Naravno, tu će biti i naša ekipa za sva pitanja koja budu imali, a naši polaznici različitih programa da pokažu jednu realnu sliku kako sve izgleda na našem treningu. Atmosferu i energiju ćemo tako najlakše predstaviti.“ – kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.


  Mnoštvo različitih programa je zastupljeno u ovom Centru i potpuno su prilagođeni svim uzrastima. Plesno-sportske aktivnosti namjenjene su predškolskom uzrastu, učenicima, studentima, zaposlenim osobama, zatim s utu sadržaji namjenjeni isključivo ženskoj populaciji, osobama za posebnim potrebama te osobama treće starosne dobi.


  Centar za ples i rekreaciju ustvari promoviše pozitivan stav prema sebi i okolini, aktivan život i pokret, promišljanje, informiranost o navikama i životnim praksama koje pomažu u svakodnevnom životu.
  Odlična vijest je i da nakon što odlučite postati član Centra za ples i rekreaciju učestvujete i u dvije vrijedne nagradne igre – putovanje za dvoje i izrazito kvalitetan bicikl!


  Za svečano otvorenje Centra za ples i rekreaciju bit će Vam potrebne isključivo čiste patike. Dobro raspoloženje, zanimljivi programi i piće za osvježenje će čekati na Vas.


  Otvorenje će se desiti u prostorijama Centra za ples i rekreaciju, JU Centar za kulturu, stari Dom mladih.
  Dan otvorenih vrata organizuje se pod pokroviteljstvom Adriatic osiguranja d.d. Sarajevo.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  MOŽDA VAS ZANIMA