U saobraćajnoj nesreći poginuo 19-godišnjak, zabio se u stablo

Tokom današnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Peugeot. Nesreća se dogodila u jutarnjim satima u 4:05 u mjestu Potkraj kod Breze.

U vozilu su se nalazila dvojica mladića, 18-godišnjak i 20-godišnjak. Usljed neprilagođene brzine uslovima na cesti mladi vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio sa ceste i udario u stablo drveta.

Odmah na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a ZDK kao i ljekari Doma zdravlja u Brezu kako bi pomogli povrijeđenim mladićima.Nažalost, 18-godišnji vozač preminuo je u Domu zdravlja u Brezi dok je njegov suvozač prošao sa lakšim tjelesnim povredama. Poginuo je mladić pod imenom Kerim Ganić saznaje Crna-HronikaOvu informaciju potvrdio je i gospodin Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a ZDK za portal Crna-Hronika.

“U jutarnjim satima u 4:05 u mjestu Potkraj Općina Breza dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo 1 putničko motorno vozilo. Uslijed slijetanja sa kolovoza, vozač je udario u stablo drveta.

Za volanom se nalazio K.G. 2005 koji je nažalost preminuo u Domu zdravlja u Brezi, a kao suvozač nalazio se H.K. 2003 koji je prošao sa lakšim tjelesnim povredama” – potvrdio je glasnogovornik MUP-a ZDK Samir Valentić,za portal Crna-Hronika.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU