U sjajnom ambijentu, uz glazbu i zabavu, protekao prvi dan Adventa u Travniku

Na Središnjem gradskom trgu u Travniku večeras je uz glazbu i zabavu završen prvi dan “Adventa u Travniku”. Osmi po redu “Advent u Travniku” održava se u sklopu Travničke božićne čarolije. Organizatori događaja su Udruga “Naše Polje” i Udruga “Klik” uz potporu brojnih pokrovitelja.

Posjetitelji tradicionalne manifestacije imali su priliku kušati božićne delicije uz neizostavno kuhano vino i kobasice. Sudionici Adventa također su udruge i pojedinci s područja općine Travnik koji izlažu razne ukrasne rukotvorine i prehrambeno-poljoprivredne proizvode kao što su meso, likeri, rakije i sl. 

Adventsko druženje počelo je u 12 sati zabavnim programom za najmlađe uz Irvas Rudolf i Elsa maskote, disco koreografiju, modeliranje balona i face paintinga, vilenjake od Djeda Božićnjaka… Program su posjetili između ostalih učenici OŠ “Nova Bila”, Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik, djeca Privatne predškolske ustanove “o. Ante Gabrić”, JU Obdanište “Travnik” i dr.

Večernji program uz folklorne skupine i bendove

Od 17 sati program je nastavljen nastupom folklornih skupina IFD Paklarevo i IFD Potkraj-Turbe, koji su pjesmom posjetili na izvornu tradicionalnu glazbu travničkog kraja.

Brojne posjetitelje od 18 sati zagrijavali su glazbeni sastavi “Duo Ilijana i Josip” i Grover band.

Advent se nastavlja večeras od 18 sati nastupom “Bbrothers” bendom, te od 20 sati “Termin” bendom.

u sjajnom ambijentu, uz glazbu i zabavu, protekao prvi dan adventa u travniku

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU