15 C
Sarajevo
Utorak, 21 rujna, 2021

U srijedu konferencija za medije u povodu manifestacije „Velika Bukovica 2019“

Povodom obilježavanja centralne manifestacije stradanja Bošnjaka sa područja općine Travnik u Odbrambeno-oslobodilačkom ratu u periodu od 1992. do 1995. godine pod nazivom „Velika Bukovica 2019“, u srijedu, 05.06.2019. godine održat će se konferencija za novinare.

U press sali Centra za kulturu općine Travnik sa početkom u 10:30 sati prisutnima će se obratiti predsjednik i članovi OO manifestacije „Velika Bukovica 2019“, Munir Karić, te brigadiri Remzija Šiljak i Zijad Čaber.

Ovom prilikom biće predstavljen kompletan program manifestacije, nastale u jedinstvu boračkih organizacija sa područja općine Travnik, koja ima za cilj podsjećanje na staradanja Bošnjaka na području travničkog kraja tokom Odbrambeno-oslobodilačkog rata u periodu od 1992. do 1995. godine.

Također, na ovaj način u Velikoj Bukovici se želi odati počast i priznanje svima onima koji su dali svoje živote za slobodu, nezavisnost i suverenitet države Bosne i Hercegovine, kao i porodicama šehida, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima Armije RBiH i civilnim žrtvama rata.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima