U subotu otvorenje moderno uređene benzinske crpke “TRON” petrol


Nova moderno opremljena benzinska crpka “Tron” petrol od sutra stiže na tržište kako bi osigurala vrhunsko gorivo za sve vozače.

S lokacijom koja je vrhusnka i pristupačna, “Tron” petrol je idealan izbor za one koji traže najbolju uslugu i kvalitetno gorivo.

Smještena na prometnoj lokaciji, na križanju puteva prema Vitezu, Travniku i Novom Travniku benzinska crpka “Tron” petrol nudi širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve potrebe vozača. S ponudom različitih vrsta goriva visoke kvalitete, vozači mogu biti sigurni da će njihovo vozilo dobiti najbolju njegu.

Jedinstvenost benzinske crpke “Tron” petrol leži u modernom okruženju i vrhunskoj opremi koja olakšava i ubrzava proces točenja goriva. Sa brzim i efikasnim benzinskim pumpama, vozači neće gubiti vrijeme čekajući.

Osim toga, “Tron” petrol nudi i širok izbor prehrambenih proizvoda te sjajne dodatke za njegu automobila. Stručno osoblje je tu da pruži vrhunsku uslugu i savjete kako bi vozači imali siguran i ugodan put.

 

Benzinska crpka “Tron” petrol također je svjesna važnosti zaštite okoliša. Uz to što pruža kvalitetno gorivo, trudi se smanjiti svoj ugljični otisak kroz niz ekoloških inicijativa. To uključuje recikliranje otpada i korištenje energetski učinkovite opreme kako bi doprinijeli očuvanju naše planete, a sve to uz najniže cijene goriva u regiji.

u subotu otvorenje moderno uređene benzinske crpke “tron” petrol u subotu otvorenje moderno uređene benzinske crpke “tron” petrol u subotu otvorenje moderno uređene benzinske crpke “tron” petrol

Posjetite benzinsku crpku “Tron” petrol u mjestu Donje Putićevo i doživite vrhunsku uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Otvorenje je predviđeno za subotu 09.12.2023.godine od 08 sati.

Bez obzira jeste li na dugom putovanju ili trebate osvježenje za svoje vozilo, “Tron” petrol će biti tu da vas posluži s osmijehom.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU