11.6 C
Sarajevo
Petak, 12 kolovoza, 2022

U Tešnju otvorena 39. benzinska pumpa kompanije Hifa Petrol

Hifa Petrol, najuspješnija naftna kompanija u BiH, otvorila je svoju novu, 39. benzinsku pumpu u Tešnju. Pored već jednog objekta u Tešnju koji uspješno posluje, azbog pružanja što kvalitetnije uslugei zadovoljenja potreba kupaca,odlučili su se za otvaranjenovog maloprodajnog objektana lokaciji Dobropolje 53.

Otvaranjem ovog objekta i novim zapošljavanjima, broj uposlenih u kompaniji Hifa Petrol premašio je brojku od 420 uposlenika.

U sastavu novootvorene benzinske pumpe Hifa Petrol, pored visokokvalitetnih HPLUS EURO 6 premium goriva, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” sa širokim asortimanom robe tevlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva sa posebnim akcentom na zimsko gorivo koje u zimskim uvjetima omogućava neometan rad motora i bezbrižnu vožnju. HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol započela je svoj program lojalnosti uz Premium Card.Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više.

  Dogovorena gradnja regionalnog puta od Šekovića do Tuzle

U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L.

„Kompanija Hifa Petrol konstantno radi na unapređenju usluga i zadovoljenju potrebasvojih kupaca. Smatramo da je naš zadatak kao najuspješnije naftne kompanije da pratimo trendove tržišta i da kontinuirano investiramo u nove projekte. U ovoj godini otvorili smo7 benzinskih pumpi, ali se ne planiramo na tome zaustaviti, te najavljujemo uskoro nova otvorenja“,istakla je Alma Guberinić, marketing menadžer kompanije.

Po dugogodišnjoj tradiciji kompanija Hifa Petrol, povodom otvaranja benzinske pumpe,nagradila je prvih 200 kupaca gratis točenjem HPLUS EURO 6 goriva u vrijednosti 20 KM, a ostale kupce prigodnim poklonima.

U sklopu benzinske pumpe uskoro počinje sa radom i mjenjačnica.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je05:30-22:30h.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU