Nedjelja, 6 prosinca, 2020
U Tuzli uhapšeni Rusi: Pokušali oštetiti bankomat na Slatini

U Tuzli uhapšeni Rusi: Pokušali oštetiti bankomat na Slatini

- Oglašavanje - U Tuzli uhapšeni Rusi: Pokušali oštetiti bankomat na Slatini

Dvojica ruskih državljana uhapšena su juče u tuzlanskom naselju Slatina nakon pokušaja fizičkog oštećenja bankomata, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK)

Prema riječima glasnogovornice Uprave policije MUP-a TK Amre Kapidžić, u ponedjeljak rano ujutro, policijski službenici su dobili prijavu zaposlenika jedne zaštitarske agencije u kojoj je navedeno da su dvije muške osobe uočene u pokušaju fizičkog oštećenja bankomata koji se nalazi u naselju Slatina u Tuzli.

“Dvije muške osobe su uhapšene, a riječ je o državljanima Ruske Federacije 27-godišnjem V.Z. i 26-godišnjem V.B. O događaju je obavješten tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona, a osumnjičenima su obezbjeđeni prevodioci”, kazala nam je Kapidžić te istaknula da je zaštitar osumnjičene zadržao do dolaska policije.

- Oglašavanje -

Dalje aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja poduzimaju službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i nadležni tužilac. (Izvor: Klix)

- Marketing - U Tuzli uhapšeni Rusi: Pokušali oštetiti bankomat na Slatini

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -U Tuzli uhapšeni Rusi: Pokušali oštetiti bankomat na Slatini

IZDVAJAMO

VREMENSKA PROGNOZA/ Evo kakva nas zima očekuje

Na temelju rezultata dinamičkih i statističkih modela od strane (MedCOFa15), kao i produkata FHMZ, zima (1. decembar 2020. – 28. februar 2021.) u Bosni...

Basarić zbog ubistva Irme Forić osuđen na 18 godina zatvora

Kantonalni sud u Sarajevu prvostepenom presudom oglasio je krivim Senada Basarića zbog krivičnog djela ubistva i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od...