U velikom odronu na kamenolomu ozlijeđene dvije osobe
u velikom odronu na kamenolomu ozlijeđene dvije osobe

U aktiviranju klizišta u naselju Bijela kod Mostara jučer su ozlijeđene dvije osobe, javlja Avaz. Prema informacijama iz Federalne uprave civilne zaštite, do aktiviranja klizišta je došlo u ranim večernjim satima, oko 18.30 sati, kada je velika količine kamena zbog miniranja kamenoloma završila u rijeci.

Prilikom pada velika količina kamena je zatrpala automobile koji su se nalazili na cesti, dva automobila su završila u rijeci, dok se za jednim automobilom traga, jer se ne zna nalazi li se pod odronom ili u vodi. Automobili su u vlasništvu planinara koji u trenutku nesreće nisu bili u istim. Prema trenutnim informacijama ljudskih žrtava nema – priopćeno je iz FUCZ-a.

Ozlijeđene su dvije osobe od kojih se jedna nalazila u čamcu koji je oboren prilikom pada odrona u rijeku, što je dovelo do rasta vodostaja i većeg vala. Druga ozlijeđena osoba se nalazila na obali u trenutku nesreće. Obje osobe su medicinski zbrinute – navodi se u priopćenju FUCZ-a.Trenutak miniranja možete vidjeti na 1.10.

https://www.facebook.com/watch/?v=791595762877939

u velikom odronu na kamenolomu ozlijeđene dvije osobewww.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU