U Vitezu odigrana predstava ‘Crnogorac u krevetu’


Večeras je u hotelu Central u Vitezu, pred 300-tinjak gledatelja, izvedena komedija ‘Crnogorac u krevetu’.

Riječ je o komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koji opisuju život prosječnog crnogorskog bračnog para. Autor komedije je Peđa Šuškavčević, koji je odigrao naslovnu ulogu uz Anu Šimundža Selski. Ovi izvrsni glumci skoro puna su dva sata nasmijavali  publiku u Vitezu.

‘Prvi put smo u Vitezu odigrali ovu predstavu. Međutim, ovaj dugotrajni pljesak publike na kraju daje nam obavezu da se ponovno s ovom ili nekom drugom predstavom vratimo u Vitez. Nadam se da smo  kroz ova dva sata prikazali onaj autentični crnogorski humor. Ovo je klasična komedija koja na blizak način progovara o životnim fazama, od rođenja do poznih godina, prikazanoj kroz klasične stereotipe o Crnogorcima’, istaknuo je Peđa Šuškavčević.

u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’ u vitezu odigrana predstava ‘crnogorac u krevetu’

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU