U Žepču osnovana nova stranka HDS, za predsjednika izabran Ivo Tadić


U Žepču je danas se održava osnivačka skupština Hrvatskog demokratskog saveza (HDS) na kojoj će je predsjednika izabran Ivo Tadić, dojučerašnji član HDZ-a.

Hrvatski demokratski savez nastao je kao izraz nezadovoljstva politika HDZ-a prvenstveno u Žepču, a Tadić je samo jedan od uglednih članova i jedan od osnivača HDZ-a koji je napustio ovu stranku i odlučio oformiti novu koja zagovara promjene nabolje.

Tadić je u izjavi za medije kazao da je na skupštini nazočilo više od 500 gostiju koji imaju za cilj osnovati prvu hrvatsku stranku poslije rata u Žepču.

“Razlozi su u prvom redu sve ono što se dešavalo zadnjih godina unutar ZDK i Žepču. Želimo napraviti demokratsku stranku u kojoj ćemo se uvažavati i gdje ćemo imati mlade ljude koji imaju ideje i planove. U prvom redu želimo sarađivati sa svim opozicionim strankama, danas smo dio vlasti u ZDK i želimo uticati na sve procese, posebno unutar kantona” kazao je Tadić.

Dodao je da će HDS imati svoje kandidate za načelnika općine Žepče i općinsko vijeće, ali i u drugim općinama i gradovima, s tim da je prioritet Općina Žepče gdje 30 godina nakon rata imaju istu osobu za načelnika.

u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić u žepču osnovana nova stranka hds, za predsjednika izabran ivo tadić

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU