Ubijen muškarac, policija traga za počiniocem

Jedan muškarac ubijen je iz vatrenog oružja u Podgorici, a policija intenzivno traga za počiniocem, saopćeno je crnogorske Uprave policije.

Podgoričanin Mitar Pejović (35) podlegao je jutros u Urgentnom centru povredama zadobivenim iz vatrenog oružja noćas oko dva sata.

Pejović je pronađen ispred Urgentnog centra, nakon čega su ljekari bezuspješno pokušali da spase njegov život. On je, navodno, ranjen na Zabjelu, pa doveden u Urgentni.

Policija, u saradnji s tužiocem, poduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvjetljavanju događaja.

Navodno znaju ko je ubica, a nekoliko osoba već je privedeno na informativni razgovor, prenosi avaz.

– Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede M. P. usljed kojih je on smrtno stradao. Policija je 22. decembra oko 2 sata obaviještena od osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od građana doveden M. P. s povredama nastalim od vatrenog oružja.

Nakon ljekarske intervencije, M. P. je podlegao povredama. Policija, u saradnji s državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu, poduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvjetljavanju događaja. Policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počiniocu ovog djela – navodi se u saopćenju Uprave policije.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU