Ubio suprugu koja ga ja napustila, specijalci spasili dijete – TNTportal.ba

Na području sarajevske općine Novi Grad u ponedjeljak je ubijena ženska osoba, a muškarac za kojeg se sumnja da je izvršio ubojstvo uhićen je u večernjim satima, potvrđeno je iz MUP-a Županije Sarajevo.

Policijski službenici Policijske uprave Novi Grad pronašli su u ponedjeljak u stanu, u Ulici Bosanska, beživotno tijelo žene inicijala E.M. (1992.). Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatirao smrt u 15:00 sati. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem, izjavila je Feni glasnogovornica MUP-a ŽS Mersiha Novalić.

Kako je rekla, zbog osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo ubojstvo iz članka 166. Kaznenog zakona FBiH, oko 20:00 sati je u Ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode lišen muškarac inicijala A.B. (1989.).

Pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog kaznenog djela.

Kako N1 neslužbeno doznaje, E.M. je napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živijela u stanu u Ulici Bosanska gdje ju je i usmrtio. Imali su četverogodišnjeg sina koji je otišao s njom.

Nakon što je usmrtio, sina je, prema neslužbenim informacijama, poveo sa sobom u stan u Ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a ŽS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete. Pregovori su trajali duže, ali su završili uhićenjem osumničenog u 20:10 sati.

Dijete je spašeno i dobrog je zdravstvenog stanja. Motiv ubojstva nije poznat. Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.

(www.jabuka.tv)

www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU