Uhićen muškarac zbog napada na žensku osobu
uhićen muškarac zbog napada na žensku osobu

Muškarac inicijala S.O. iz Tuzle, rođen 1969. godine, uhićen je nakon što je u petak oko 20.30 sati dežurnoj službi Policijske stanice Centar u Tuzli prijavljeno da se u Rudarksoj ulici s težim povredama nalazi ženska osoba inicijala E.M, rođena 1972. godine.

Povrijeđena E.M. je imala povrede grudnog koša nanesene najvjerovatnije hladnim oružjem, a kasnije je prevezena na Kliniku za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju UKC-a Tuzla.

– U međuvremenu, oko 20.40 sati službenicima PS Centar javio se S.O. (1969) iz Tuzle te potvrdio da je on napao E.M. kojom prilikom je rekao i svoju lokaciju, gdje su takođe pristupili policijski službenici te je po nalogu dežurnog tužitelja lišen slobode – navode u Upravi policije MUP-a TK.

Povrijeđenoj osobi je u UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć, ali se liječnik nije izjasnio o stupnju povreda, a povrijeđena je odbila daljnje liječenje.

Osumnjičeni S.O. će po nalogu postupajućeg tužitelja, nakon kriminalističke obrade biti predan tužitelju na daljnje poduzimanje mjera i radnji iz njihove nadležnosti, dok se rad na dokumentiranju ovog događaja nastavlja pod nadzorom postupajućeg tužitelja.www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU