UMIJU DA SE SNAĐU U KUHINJI Pored njih nećete biti gladni: Otkrijte ko su najbolje kuvarice Zodijaka

Rak

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku najbolje se osjeća u krugu porodice. Zato je za nju najvažnije da udovolji svom partneru, i uvek je spremna da ga iznenadi nekim jelom po novom receptu. Pored odličnog snalaženja u kuhinji, žene Rakovi su veoma brižne majke i uživaju dok spremaju velike porodične gozbe za druženje sa svojim mališanima. Obožavaju da pripremaju morske plodove, a deserti od čokolade su najčešći slatkiši koje spremaju.

Lav

Lavica je veoma ambiciozna kada se nađe u ulozi domaćice i kreiraće kućni jelovnik pun unikatnih i luksuznih sastojaka i obroka. Ona voli i da bude u pravu i da uzme stvar u svoje ruke, pa je idealna životna saputnica za muškarce koji su neodlučni po pitanju hrane. Ukoliko imate djevojku ili suprugu Lavicu, ne brinite šta ćete jesti narednih dana. Ona voli da radi po planu. Njena trpeza je uvijek bogata mesom i raznim mesnim proizvodima.

Djevica

Muškarci uz žene rođene u znaku Djevice znaju koliko one drže do reda i organizacije, a najteže im pada to što vole i da im u kuhinji sve bude „pod konac“. To nekima nikako ne prija, ali kao većina muškaraca koji vole da se neko drugi brine o njima uživaju u njenim specijalitetima, sklonosti ka uvođenju novih namirnica i pripremi zdrave hrane.

BONUS VIDEO:

UMIJU DA SE SNAĐU U KUHINJI Pored njih nećete biti gladni: Otkrijte ko su najbolje kuvarice Zodijaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU