Union Berlin i Keln otvaraju novo kolo Bundeslige

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

UNION BERLIN – KELN, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nadaju se u Berlinu da ih je reprezentativna pauza okrepila, jer sa poslednje tri utakmice ekipa ima tek jedan osvojen bod na utakmici sa Štutgartom. Keln može da bude zadovoljan zato što je u prošlom kolu remizirao sa Dortmundom, ali ne i istovetnim ishodom sa poslednjeg meča para. Inače, mečevi ovih rivala poslednjih pet puta donose minimum GG tip kao dobitan.

HAL – HADERSFILD, 20.45 (Fudbal, Engelska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hadersfild je izgubio utakmice sa Milvolom i Bornmutom, pa mu zbog toga Šefild junajted duva za vrat. Hal s druge strane zauzima tek 20. poziciju na tabeli, igra šareno pa može da iznenadi. Međutim, idemo li logikom tradicije, Hadersfild sa tri vezane pobede na mečevima para može da se nada pozitivnom ishodu, mada ume da pogreši u poslednje vreme kada igra u gostima.

DIN. DREZDEN – ŠALKE, 18.30 (Fudbal, Nemačka 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šalke u Drezdenu igra na sva tri boda, međutim ako uzmemo u obzir da Dinamo grčevito juri za kapitalom koji ga vadi iz fenjeraške zone, nije siključeno da će se domaći grčevito braniti. Oni sa poslednjih pet utakmica imaju tri remija, a pošto ih je Šalke poslednji put tukao sa 3:0, verujemo da će opreznost biti na najvišem mogućem nivou.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU