UPS: Vidio sam fotografiju svoje cure s drugim u krevetu, a ona tvrdi da se nije ništa dogodilo

Cura je na odmoru spavala u krevetu s drugim dečkom, ali tvrdi da se ništa nije dogodilo. Odlučio je prekinuti vezu s njom, a sada je za savjet pitao stručnjakinju Deidre s portala The Sun

Započeli su vezu prije nego je krenula na odmor. Rekla mu je kako je bila s još dvije prijateljice i još dva dečka. Priznala je kako je dijelila sobu s drugim dečkom, ali su spavali u odvojenim krevetima, a kasnije se ispostavilo da je situacija nešto drugačija.

“Samo mjesec dana kasnije vidio sam fotografiju na njezinom mobitelu. na sebi je imala kupaći kostim, a kreveti u sobi su bili spojeni. Pitao sam je o tome, a rekla je kako su bili zajedno u njegovom krevetu, ali se ništa nije dogodilo. Ne znam što da mislim.”

Da stvar bude bolje, ranije mu je lagala o svojoj prošlosti i o još nekoliko stvari za vrijeme veze. Prekinuli su, ali sada ne zna želi li joj se vratiti.

Deidre mu je rekla: “Savjetovala bih da zaboravite što god da se dogodilo na tom odmoru. Kada je ona bila na odmoru tek ste počeli vašu vezu. S druge strane, ako se uvijek pitate je li iskrena prema vama, najbolje je da pronađete djevojku kojoj ćete moći vjerovati, prenosi večernji.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU