15 C
Sarajevo
Petak, 9 prosinca, 2022

Uskoro prvi «Hifa Oil Student Competition 2019»

Hifa Oil, vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, organiziraove godine svoj prvi Hifa Oil Student Competition 2019.

Četiri tima studenata sa četiri javna bosanskohercegovačka univerziteta iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke i Zeniceveć su počeli sa radom na rješavanju projektnog zadatka iz oblasti ekonomskih nauka, a završna prezentacija rješenja i radovaodržat će se za mjesec dana u sjedištu Hifa Oil u Tešnju.

«Znanje je osnovni preduvjet za uspjeh, a mladi su budućnost u koju svi zajedno moramo ulagati. Upravo s tom vizijom, a povodom Međunarodnog dana studenata koji se obilježava sredinom novembra, organiziramo naš Hifa Oil Student Competition 2019.Želja nam je da ovo postane svojevrsna smotra znanja i takmičenje najboljih studenata i univerziteta u Bosni i Hercegovini. Posvećeni razvoju i napretku naše države i društva, nastojimo i na ovaj način dati priliku mladima da ovdje ostvare svoje snove», kazala je Sumeja Ahmetlić direktorica marketinga Hifa Oil Grupacije.

Cilj je da Hifa Oil Student Competition preraste u tradicionalno takmičenje koje bi se održavalo svake godine i koje bi okupljalo najbolje studente bosanskohercegovačkih univerziteta. U sljedećih mjesec dana javnosti će putem Hifa Oil komunikacijskih kanala i putem platforme agencije MCM – Fabrike dobrih vijesti, biti predstavljeni svi studenti, učesnici ovogodišnjeg takmičenja.

  Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi

Najboljistudenti, osimštoim je ukazanaprilikazasticanjenovogznanja, svoju satisfakciju će pronaći i u nagradama za najbolje radove.Svi timovi imat će priliku da njhove radove predstave na završnoj prezentaciji koja će se održati 16. novembra u Tešnju. Energija koja pokreće!

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU