1.6 C
Sarajevo
Srijeda, 27 listopada, 2021

Uspješna poslovna suradnja Stanić Grupe i Koncerna Agram

Potpisan sporazum o međusobnoj suradnji dvije uspješne kompanije u Bosni i Hercegovini

Stanić Grupa i Koncern Agram, dvije najuspješnije kompanije u svojim industrijama u Bosni i Hercegovini, potpisali su sporazum o međusobnoj suradnji za period od pet godina s budućim mogućim produljenjem roka. Cilj je kroz sljedećih pet godina ostvariti razmjenu dobara u vrijednosti od 5 000 000,00 konvertibilnih maraka.

Dosadašnja uspješna suradnja u sklopu koje je Stanić grupa koristila osiguravajuće usluge Koncerna Agram, nastavlja se i u narednim godinama s tendencijom proširenja poslovne suradnje i na drugim poslovnim područjima od zajedničkog interesa.

Kompanije u sklopu Stanić Grupe ekskluzivni su partneri svjetskih multinacionalnih korporacija poput Heineken-a, Diageo-a, Philip Morris-a te LG-a. Surađujući s principalima najvećih kompanija u domeni svojih industrija, Stanić grupa je oplemenjena za najbolje prakse, know how i procese na svjetskom nivou koji su se pokazali kao izvrstan temelj, uz lokalno znanje i iskustvo stručnjaka iz Stanić grupe.

Snaga grupacije očituje se i kroz kompaniju Stanić Beverages, koja je vlasnik najpoznatijeg brenda sokova, ujedno i lidera na području regije, brenda Juicy koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Vrhunska kvaliteta, najbolji sastojci iz voća i omiljene kombinacije ukusa zaslužni su što je upravo Juicy već 20 godina najtraženiji sok u maloprodajnim i HoReCa kanalima u cijeloj regiji. Od 2013. godine Juicy postaje dio kompanije Stanić Beverages i doživljava snažan rast. Upravo u tom razdoblju otvara se nova tvornica za proizvodnju bezalkoholnih pića u Kreševu vrijedna 12 milijuna eura, Juicy širi svoju ponudu proizvoda novim kategorijama, te jača izvoznu strategiju.

U posljednje tri godine Juicy sokovi mogu se pronaći u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u najluksuznijim restoranima, barovima i klubovima, te u međunarodnom maloprodajnom lancu Carrefouru. Snažna izvozna strategija menadžmenta Stanić Beveragesa zaslužna je i za to što je Juicy u Njemačkoj jedini regionalni brend sokova prisutan u maloprodajnom lancu trgovina u sklopu Grupe Rewe. Promet od izvoza u 2018. godini u odnosu na 2017. godinu veći je za 23%, a ukupan je izvoz od osnutka brenda do danas narastao za 61%.
Danas cjelokupna Stanić Grupa ima više od 800 zaposlenika i planirani promet od 3 milijarde eura za 2019. godinu.

- Oglašavanje -

Stanić Grupa i Koncern Agram postavljaju trendove u domeni svojih industrija te će ovim sporazumom ojačati svoj odnos, ali i doprinijeti budućem potencijalnom razvoju zajedničkih investicija.

0 0 Glasovi
Rejting članka
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima