UTICAJ PLANETA NA VAŠ ŽIVOT Svaki dan u nedjelji ima svoje značenje

U astrologiji stoji za svaki dan u sedmici jedna planeta, koji ima uticaj na taj dan. Zbog toga svaki dan u sedmici ima svoju moć i kvalitet, pa i magiju, koja utiče na vaš život – dan po dan.

Ponedjeljak – dan Mjeseca

Prvi dan u nedjelji je pogodan naročito za rituale plodnosti i začeća. Ovaj dan je takođe pogodan za odluke prema osjećanju, jer vas Mjesec ponedjeljkom čini osjećajnim.

Utorak – dan Marsa

Drugi dan u nedjelji je pun energije. Utorkom trgujte. Puni ste elana ovim danom, aktivni ste i pokazujete sportske ambicije. Utorkom je seksualna energija najveća. Ako želite da izmijenite vašu ishranu – utorak je pravi dan za to.

Srijeda – dan Merkura

Srijedom u prvom planu stoje komunikacija, razgovori i kreativnost. Ali oprez: radi se samo o idejama, ne i o čvrstim odlukama. U miru možete kovati planove i možete to slobodno razmjenjivati sa vašim prijateljima, ali imajte na umu, ne donosite konačne odluke.

Četvrtak – dan Jupitera

Četvrtkom naginjete rasipništvu. Ako izlazite iz kuće, imajte na umu da ne potrošite previše novca. Četvrtkom imate najbistriju intuiciju, tako da je ovaj dan idealan za meditaciju.

DANAS JE MAGIČAN DAN, NEBO ISPUNJAVA ŽELJE Evo šta anđeli poručuju nizom brojeva 2-2-2

Petak – dan Venere

Želite li da se vjenčate? Uradite to petkom, jer on je tradicionalno bio dan vjenčanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav, pa je dobar za sve usamljene. Petog dana u nedjelji poći će vam za rukom flertovanje i zavođenje. Može se desiti i novo partnerstvo u pravi čas.

Subota – dan Saturna

Nešto što je započeto subotom često se može odužiti, jer se šestim danom u nedjelji obično ne dovršavaju poslovi. Ali sa druge strane, ovaj dan vam daje strpljenje i istrajnost. Prijateljstva i poslovi, sklopljeni ovim danom, obično imaju dobar ishod.

ŽIVOT ĆE VAM SE PROMIJENITI IZ KORIJENA Ova tri horoskopska znaka očekuje fatalna ljubav

Nedjelja – dan Sunca

Nedjeljom probudite vaše stvaralačke sposobnosti i sakupite energiju za cijelu nedjelju. Uz to, odmarajte i opuštajte se, zabavljajte se samo prijatnim stvarima

BONUS VIDEO:

UTICAJ PLANETA NA VAŠ ŽIVOT Svaki dan u nedjelji ima svoje značenje appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU