Uviđaj u toku/ U požaru u Brčkom povrijeđeno 16 vatrogasaca

U krugu Fabrike za proizvodnju i preradu plastike u brčanskom naselju Pirometal u toku je uviđaj radi rasvjetljavanja svih okolnosti jučerašnjeg požara, tokom čijeg gašenja je povrijeđeno 16 vatrogasaca

Portparol Policije Brčko distrikta Dževida Hukičević rekla je Srni da se uviđaj odvija pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva distrikta s ciljem utvrđivanja svih elemenata postojanja krivičnog djela i rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima se požar desio.

Hukičevića je navela da je požar lokalizovan sinoć u 21.37 časova.

Prema njenim riječima, nakon što je u 17.21 prijavljeno da je izbio požar, na lice mjesta odmah su izašli vatrogasci i policijski službenici koji su prikupili obavještenja da je požar najvjerovatnije izbio u kontejneru koji se nalazio u krugu Fabrike.

Šef Službe za hitnu medicinsku pomoć iz Brčkog Jasna Baždar rekla je da je tokom akcije gašenja požara bilo povrijeđeno 16 vatrogasaca.

Prema njenim riječima, niko od povrijeđenih nije imao opekotine, jedan je lakše povrijedio nogu, dok su ostali imali povišenu tjelesnu temperaturu i trovanje plinom, zbog čega je jedan vatrogasac hospitalizovan, u dobrom je stanju, te će u toku dana biti pušten kući.

U fabrici za proizvodnju plastike u brčanskom naselju Pirometal juče popodne je izbio veći požar. (Srna)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU