UVIJEK TRAŽE MANE PARTNERU Ovim horoskopskim znacima ne možete nikada udovoljiti

Ipak, postoje neki koji više vole da budu brutalno iskreni i da odu korak dalje.

Ova tri horoskopska znaka stalno traže nedostatke u svojim ljubavnicima, a to bi moglo da uključuje i slatke male navike koje posjeduju, kao i sve one stvari koje rade, a koje vas potajno nerviraju.

Lav

Možete ih smatrati sveznalicama ili onima koji su uvijek velikodušno spremni da vam daju savjet u bilo koje vrijeme. Ipak, Lavovima njihova šarmantna priroda pomaže da se izvuku u gotovo svemu. Oni vrlo brzo pronađu zamjerke u svom supružniku. Njihova priroda smatra da je to lak način da sebe postave na pijedestal dok kude svoje ljubavnike.

Djevica

Djevice su vješte i uspijevaju jako brzo i precizno da prepoznaju mane u ljudima. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju neobičnu sposobnost da uvijek budu u pravu, čak i kada to postane neprijatno. Dakle, iako savjet može da ima najbolju namjeru, niko ne treba da sluša o svojim manama cijele nedjelje, pogotovo od nekoga koga voli.

Strijelac

Strijelac je spretan promatrač, što mu pomaže da savršeno prouči razne situacije. Oni, takođe, mogu da prozru pretvaranja i laži i često su brutalno iskreni o svojim zapažanjima. Međutim, ni jedan od ovih atributa ne privlači ih prema supružniku, jer nema ništa neprijatnije od toga da vam stalno govore da je sve što radite pogrešno.

UVIJEK TRAŽE MANE PARTNERU Ovim horoskopskim znacima ne možete nikada udovoljiti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU