UŽAS: U psihijatrijskoj bolnici šakama ubio drugog bolesnika

U psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu dogodilo se ubojstvo. Jedan bolesnik je šakama ubio drugoga.

Iz policije su priopćili kako si sinoć zaprimili dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe. Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem.

Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenica ovog događaja.

O istrazi koja je u tijeku ovisi pod kojom će se kvalifikacijom teretiti uhićeni muškarac.

Oglasila se i bolnica.

“Šakama izudarao subolesnika, unatoč promtnoj intervenciji bolesnik je preminuo”

“Dana 31.01.2023.u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba,  bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo.

Osumnjičeni je po djelatnicima MUP-a  prepraćen u policijsku postaju  na ispitivanje.

Cijeli događaj se prema izjavama zbio u  svega nekoliko desetaka  sekundi.

Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja  nisu pokazivali  neprimjereno niti agresivno  ponašanje.  Očevid je u tijeku”, navodi se u priopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula. Također su naveli kako obitelji preminulog izražavaju iskrenu sućut”, naveli su iz Specijalne psihijatrijske bolnice Insula, piše index.hr.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU