UŽIVAĆE U LJETU Ova tri horoskopska znaka su najbolji izbor za ljetnu avanturu!

Ovo su horoskopski znaci sa kojima ćete imati najuzbudljiviju ljetnju romansu:

Vaga

Vaga je nevjerovatna opcija za ljetnju avanturu jer je vrlo spontana, a istovremeno se ne libi da kaže šta misli, želi i osjeća. Ako ste u potrazi za nekim ko će vas pratiti na plesnom podijumu, ko će poći sa vama na noćno kupanje ili ‘upasti’ na nečiju zabavu, Vaga zna kako da izvuče maksimum iz svake od navedenih situacija.

Ovan

Ako tražite super zabavnu i prilično intenzivnu ljetnju avanturu (u prevodu: stvarno dobar seks), ne morate da tražite dalje od osobe rođene u znaku Ovna. On ne voli ništa više od seksi maženja i paženja. Morate znati da vjerovatno neće otkriti osjećanja koja gaji prema vama, jer ne želi da bude ranjiv – barem ne u početku. Međutim, kada je riječ o zabavi i avanturi, Ovan zna kako da se fokusira na ludi provod.

Djevica

Ako vrsta avanture koju tražite ovoga ljeta uključuje piknike i dugačke šetnje sa sladoledom u ruci, razmislite o tome da odete na dejt sa Djevicom – koja je zaljubljive prirode. Djevice su sjajne za laganu zabavu, jer su često jako slatke i ne vole kad su stvari previše intenzivne. Ako ste u potrazi za zabavnim danom koji je ispunjen ljetnjim aktivnostima, a nije vam nužno da strgnete odjeću jedno sa drugog – Djevica je savršen znak. Naravno, može da se dogodi da završite sa Djevicom u krevetu i definitivno se nećete razočarati, ali to nije njihov prioritet

UŽIVAĆE U LJETU Ova tri horoskopska znaka su najbolji izbor za ljetnu avanturu! appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU