Uživajte u putovanju uz Addiko Business Debit Mastercard karticu

Plaćanje troškova uz Addiko Business Debit Mastercard karticu je jednostavno i brzo. Bilo da se radi o troškovima reprezentacije, poslovnih putovanja, putarina, rezervaciju hotelskog smještaja i avio karata, ili drugih troškova vezanih za vaše poslovne potrebe, Addiko Business Debit Mastercard kartica je pravo rješenje.

Radi se o Addiko Business Debit Mastercard kartici, međunarodnoj debitnoj kartici koja je vezana za transakcijski račun kompanije. U praksi to znači da zaposlenici koji su na službenom putu u zemlji ili inostranstvu mogu plaćati robe i usluge, te podizati gotovinu na Addiko ili bankomatima drugih banaka. Njihova potrošnja je ograničena je stanjem na transakcijskom računu, kao i od strane poslodavca definisanim limitima potrošnje.

uživajte u putovanju uz addiko business debit mastercard karticu
uživajte u putovanju uz addiko business debit mastercard karticu

Korisnik kartice, ali i poslodavac, vlasnik računa, mogu u svakom trenutku provjeriti stanje računa putem internet bankarstva Addiko Business Ebank ili na dnevnim izvodima transakcijskog računa, tako da iznenađenja kada su u pitnaju troškovi, nema.

Korisnici ove kartice imaju i dodatne pogodnosti, a jedna od njih je PressReader, zahvaljujući kojoj je moguće pristupiti izdanjima najboljih svjetskih časopisa i dnevnih novina iz različitih oblasti uz Addiko Business Debit Mastercard® karticu! Možete potpuno besplatno, na mjesečnom nivou, preuzeti i čitati čak 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa, najboljih svjetskih izdanja iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stižu na kioske.

Više detalja o aktivaciji ove usluge, ali i svim drugim pogodnostima Addiko Business debit Mastercard kartice potražite u najbližoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo ili na Addiko Business Debit Mastercard® – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba) Bitno je istaći da je ugovaranje kartice bez troškova.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU