Vaterpolisti su počeli pripreme za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj

U Kragujevcu su danas počele pripreme kandidata za nastup na Europskom prvenstvu za jedrenje na dasci u Hrvatskoj koje će se održati od 4. do 16. siječnja.

U hodu ćemo se okupljati za pripreme zbog obaveza igrača u Eurokupu i posljednjem kolu talijanske lige u utorak. Imamo mjesec dana priprema da obnovimo i poboljšamo stvari na kojima smo radili prošle godine. Trenirat ćemo u Kragujevcu i Beogradu i imati tri provjere, na turniru u Mađarskoj te treninge s Hrvatskom i Njemačkom. Nakon lakše skupine na EP-u očekuje nas 1/8 finala protiv jednog od jačih protivnika, a to je prvi cilj koji je pred namarekao je Uroš Stevanović, savezni izbornik.

Podsjetimo, na spisku su: Branislav Mitrović (Turkvan), Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac), Đorđe Lazić (Breša), Bogdan Gavrilović (Radnički) , Sava Ranđelović (Vašaš), Petar Jakšić (Partizan), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Nov. Beograd) , Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda) , Marko Dimitrijević (Partizan), Luka Gladović (Partizan).

Osim Uroša Stevanovića, stručni tim čine: pomoćni treneri Stefan Ćirić i Darko Bilić, trener za vratare i videoanalizu Miloš Ostojić, kondicijska trenerica za rad na suhom i u vodi Dajana Zoretić, liječnici Nikola Repac i Ivan Marjanović, fizioterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić.trener vratara Žarko Petrović.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU