VAŽNIJA OD LJEPOTE Ruski psiholog tvrdi: Samo jedna osobina ključna za privlačnost žene

Tokom svoje karijere duge trideset godina zagovarao je teoriju da u životu treba uvek raditi ono što volimo i želimo, a u svojim predavanjima ističe da je samopoštovanje temelj svega u životu, kao i ljudskog postojanja.

Labkovski smatra da od njega zavise mnoge stvari, kao što su sreća u ljubavi, uspeh na poslu i kvalitet života, uopšteno. Takođe, napominje da je zabluda da uspešni ljudi samo imaju bogato samopouzdanje, već je situacija obrnuta!

Ako imate samopoštovanja i prihvatate sebe, to je put do uspjeha!

– Samopoštovanje nadoknađuje sve: ako nema posebne ljepote, obrazovanja i talenata, ali čovjek beskrajno voli sebe i ne sumnja (i potpuno s pravom) u svoju jedinstvenost i šarm, sigurno će biti srećniji i jači pametniji , ljepši, čak i bogatiji. Visoko samopoštovanje pobjeđuje sve!

Kako je to objasnio Mihail Labkovski:

– Drage djevojke, često pitate zašto je samopouzdanje važnije od ljepote i kako utiče na odnose sa suprotnim polom. Kažem vam — samopouzdana žena se jako voli. Muškarcima je dopadljiva jer nije fokusirana na svoje nedostatke. Ona je dobro. Komunikacija sa njom je lagana. Takva žena ostavlja utisak da može i zna sve. Držanje, smireni gestovi, samouvjeren govor — možete, naravno, pokušati da imitirate ovo, ali kompleksi, ako ih ima, ipak će se pojaviti prije ili kasnije. Ako ste zaista sigurni u sebe, zaista možete da impresionirate druge samo zbog toga kako se ponašate. Drugo, ako ste zaista sigurni u sebe, prisustvo ili odsustvo muškarca u blizini ni na koji način ne utiče na vaš život. Ako ste sami, u redu je — život ne staje. Često se sumnja u sebe kod žena izražava u činjenici da silno žele da budu sa nekim. Treće, samouvjerena žena privlači iste samouvjerene i snažne muškarce. Muškarci sa niskim samopoštovanjem, neigurnostima i kompleksima joj nisu zanimljivi.

– Volite sebe, na kraju krajeva. Vježbajte ovo, odobravajte, oprostite sebi, ugađajte sebi i ne upoređujte se ni sa kim. Nikada — istakao je Labkovski, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

VAŽNIJA OD LJEPOTE Ruski psiholog tvrdi: Samo jedna osobina ključna za privlačnost žene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU