Vazura: To što Duljaj govori nema veze s istinom

Posle utakmice sa Spartakom trener Partizana Igor Duljaj govorio je o situaciji u crno-belom taboru, a sada se oglasio i generalni direktor Miloš Vazura.

Podsjetimo, Duljaj je rekao da su igrači izbačeni iz svojih stanova jer nemaju stanarinu zbog nemogućih uvjeta za život, kao i da neki od njih nemaju dovoljno mlijeka da daju svojoj djeci.

– Stvarno ne znam zašto je Duljaj rekao da su igrači izbačeni iz stanova, da nemaju mlijeka, kad to nema apsolutno nikakve veze s istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, onih koji su u klubu bili i prije prijelaznog roka, primila je plaću 15. rujna, a deset dana kasnije plaću je podiglo još jedanaestorica. rekao je Vazura.

Generalni direktor je rekao da dugova ima, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

-Rookiesima praktički ništa ne dugujemo. Mjesečna primanja nogometaša su između 10.000 i 50.000 eura, ovisno o jačini ugovora. Pojačanja su u posljednja tri mjeseca inkasirala između 100.000 i 160.000 eura. Dugova prema onima koji su bili u Partizanu i prije ljetnog prijelaznog roka ima, od toga se ne može pobjeći, ali oni nisu takvi da ugrožavaju nečiju egzistenciju. on je dodao.

Provjerili smo najamnine svih igrača i nitko nije u opasnosti od izbacivanja. Javnost mora znati da prvotimci potpisuju ugovore s iznajmljivačima, te da u sklopu ugovorne obveze postoje sredstva namijenjena upravo tome. Klub ne plaća najam igračima, oni to rade sami, završio je Vazura.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU