VEČE KREATIVNOSTI U TUZLI/ Opcije ili barijere – šta ispred sebe vidi potencijalni mladi BH preduzetnik?!

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u četvrtak 16.7.2020. od 18h održat će se sedmo Veče Kreativnosti pod nazivom „Opcije ili barijere – šta ispred sebe vidi potencijalni mladi BH preduzetnik?“

Ovo je posljednje Veče Kreativnosti, a i ono će se odvijati putem Online Webinara uživo iz BRDO Coworking prostora (BRDO Coworking Space) te se može pratiti preko Facebook Live stranice https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

Svoje dosadašnje iskustvo, razmišljanja i poglede o tome kakve su perspektive za startup-e i mlade kreativce/preduzetnike u BiH prezentirati će Benjamin Huseinefendić i Haris Aličić članovi MAD STATION startup tima iz Tuzle.

veče kreativnosti u tuzli/ opcije ili barijere - šta ispred sebe vidi potencijalni mladi bh preduzetnik?!
veče kreativnosti u tuzli/ opcije ili barijere - šta ispred sebe vidi potencijalni mladi bh preduzetnik?!

Potrudićemo se da kreiramo dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi koji budu pratili Webinar mogu postaviti i svoja pitanja putem komentara na Facebook stranici na koje ćemo zajedno probati naći odgovor.

Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka: http://bit.ly/PorKZS-1, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar je inače: https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

O projektu „Kreativnost Za Sve“:
Udruženje „Tuzla Live“ putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU