Veče kreativnosti u Tuzli: Razgovor o kreativnoj industriji i ruralnom razvoju

U okviru projekta “Kreativnost Za Sve” u srijedu 11. marta sa početkom od 18h u BRDO coworking prostoru (http://bit.ly/BrdoMap) održaće se četvrto Veče Kreativnosti pod nazivom “Kreativne industrije i Ruralni razvoj” (FB event: http://bit.ly/KzS4vk4).

”Ruralni razvoj nije samo agronomija, nego mnogo više od toga. LEADER program EU je iza ugla, šta nam donosi, koji su potencijali, kakva su iskustva i primjeri iz regiona – sve osvrte kroz prezentaciju i razgovor prenosi nam Jasminka Husanović, trener EU LEADER programa. Dođite da razgovaramo i družimo se u okviru i ove Večeri kreativnosti! ”, istakli su iz Tuzla live Udruženja.

Ulaz je besplatan uz prijavu putem linka. (http://bit.ly/PorKZS-1)

veče kreativnosti u tuzli: razgovor o kreativnoj industriji i ruralnom razvoju
veče kreativnosti u tuzli: razgovor o kreativnoj industriji i ruralnom razvoju

O projektu “Kreativnost Za Sve”:

TuzlarijeUdruženje “Tuzla Live” (www.fb.com/tuzlalive) putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta “Kreativnost Za Sve” je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU