Večeras završetak BusMusicFesta uz svirku Darija Vulete i Erato benda u pivnici Beer Bar Busovača

Večeras će se održati završetak BusMusicFesta, drugog po redu glazbenog festivala u Busovači, organiziranog od strane Udruge UZOR Busovača, pivnice Beer Bar i Caffe Bara Chicago Busovača. Festival, koji je trajao tri tjedna, završava svirkom Darija Vulete i Erato benda u pivnici Beer Bar Busovača.

BusMusicFest se istaknuo kao značajan događaj koji je obogatio glazbenu scenu u Busovači, promovirajući mlade glazbenike te pružajući kvalitetan sadržaj za kraj 2023. godine. Kroz 20-ak dana festivala, posjetitelji su imali priliku uživati u raznolikom glazbenom programu koji je uključivao nekoliko akustičnih svirki, a sve zahvaljujući podršci Federalnog ministarstva kulture i sporta. Među izvođačima koji su nastupili na festivalu bili su tamburaški sastav “Zlatne žice” i bend “Drugi”. Kao kruna festivala, večeras će nastupiti Dario Vuleta i Erato bend, obećavajući spektakularan završetak.

Organizatori već najavljuju da će BusMusicFest biti održan i iduće godine, s još sadržajnijim i kvalitetnijim programom, što očekuje postati tradicija koja će kontinuirano obogaćivati kulturni život Busovače.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU