Veliki godišnji horoskop za Djevicu: Detaljna astrološka prognoza za 2024. godinu za ljubav, finansije, zdravlje

Predstojeća 2024. godina je značajna jer njen broj 8 u sistemu Tarota označava prepreke kroz koje čovek mora da prođe da bi upoznao sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu.

Osnovne tendencije po pitanju astrologije diktirane su položajem karmičkih čvorova u znacima Ovan-Vaga, što donosi dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra 2024. godine.

Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju nesmetano da prelaze u znake Djevice i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazviježđa, pored Ovna i Vage.

Za Djevice će period od septembra 2024. godine biti najozbiljniji u ljubavnom smislu, a verovatno ćete sresti osobu koja će biti sudbonosna za vas. U vašem partnerskom sektoru je Saturn, koji je odgovoran za statusne ljude — za žene Device koje će upoznati muškarca — on će biti najmanje 7 godina stariji od vas i imaće viši društveni položaj. Inače, možete ga sresti tokom mladog Mjeseca u Ribama 10. marta, ali važnu odluku u vašoj vezi doneće pun Mjesec i pomračenje u Ribama 18. septembra.

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Proljećni koridor pomračenja će se odvijati u vašim sektorima finansija, što znači globalne promjene u tokovima novca i ozbiljne događaje koji mijenjaju život. Vjerovatno ćete doživjeti promjenu plate ili zarade – 25. marta će biti pomračenje i pun Mjesec u Vagi, što će staviti tačku na pitanje koje je moglo da sazre 14. oktobra 2023. godine. Na primjer, možda ste počeli da dobijate novac iz novog izvora, a sada ćete imati kraj ove finansijske situacije ili, uopšteno, stiže povećanje novca.

Takođe, tokom ovog perioda osjetićete veliku želju da radite na svom samopoštovanju. Vladarka pomračenja, Venera, biće u sektoru partnerstva — mnogo toga u vašoj procjeni sebe biće povezano sa načinom na koji se vaš partner/ka ponaša prema vama. Vaša plata se takođe može povećati. Ipak, pomračenje i mlad Mjesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem sektoru transformacije i krize, što može donijeti neku vrstu prekretnice u vašoj sudbini. Možda ćete odlučiti da napravite ozbiljnu promjenu, a to će se ticati vaših odnosa, dok će Mars biti u vašem bračnom sektoru. Međutim, može doći do promena u radnom okruženju,takođe usled uticaja Marsa.

Veliki stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih stvari 2024. godine možemo očekivati Veliki finansijski stelijum u Biku, koji će se održati u aprilu i maju zahvaljujući jatu planeta na čelu sa Jupiterom.

Za Djevice se očekuje skup planeta u vašem sektoru putovanja i obrazovanja, kao i bogatstvo — možete dobiti ogroman poklon.

Za Djevice u braku, Stelijum može doneti pobjedu na sudu, dobijanje velike sume novca…

Aspekt milionera u junu

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionerski aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, koji će doneti prilike Devicama. Štaviše, događaj će biti 100% vezan za vašu karijeru, pošto će se obe planete nalaziti u sektorima koji su odgovorni za posao i profesiju — očekuje vas velika zarada.

Od 25. maja Jupiter ulazi u vaš sektor karijere i dostignuća, što znači da od ovog perioda i tokom celog leta imate šansu da dobijete neverovatno unapređenje! Dobićete zadatak koji će vas naterati da malo podignete nivo znanja, ali na kraju, zahvaljujući njemu, možete ozbiljno da se obogatite.

Retrogradni Merkur u sektoru tajni i putovanja

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru tajni i podsvijesti — možete se baviti psihoterapijom, ili češće obavljati neku vrstu skrivene prepiske ili sastanke. Pored toga, planeta vam može doneti putovanje na mjesto gdje ste već bili i tamo vas očekuju važni događaji.

Takođe ćete željeti da smršate, da se pregledate, obratite pažnju na san i neke skrivene probleme svoje duše. U takvim trenucima, osoba je privučena da proučava svoju prošlost i komunicira sa ljudima sa kojima ste odavno izgubili kontakt.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život počinje da se mijenja, posebno po pitanju ličnog života i braka, jer je očigledno da se posljednjih godina spremate da postanete zrelija osoba za zreliju vezu. Uprkos činjenici da koridor pomračenja zvanično počinje 18. septembra, već od mladog Meseca u Devici 3. septembra osjetićete nepovratnost promena i sudbonosni uticaj zvijezda na vaš život.

Dispozitor događaja, Merkur, biće u sektoru tajni, što znači da ćete započeti fazu koju želite da sakrijete od drugih ili će doći do putovanja na mesto koje vam je važno, sami ili sa značajnim partnerom.

Tokom emotivnog pomračenja i punog Mjeseca u Ribama 18. septembra, moraćete da donesete odluku o vezama i moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba starija od vas i spremna da preuzme odgovornost za tu romansu. Osim toga, i sami ćete se osjećati zrelije i iskusnije, kao da vas je sama karma dovela u ovu vezu. Pored toga, tokom ovog istog pomračenja može se desiti važan događaj u vašoj karijeri koji će u velikoj meri promijeniti vaš status. Ako ste u paru, pun mesec vam može donijeti vjenčanje ili odluku sa partnerom o pitanjima kredita ili hipoteke.

Mlad Mjesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam donijeti novosti u vezi sa platama, na primjer, možda ćete imati novi način zarade.

Retrogradni Merkur u sektoru nekretnina od 26. novembra do 15. decembra

Krajem godine možete odlučiti da se preselite ili ozbiljno preuredite svoj dom, jer će vaša planeta Merkur „proraditi“ kroz sektor vašeg mesta stanovanja. Možete promeniti svoju registraciju ili se generalno preseliti iz jednog stana u drugi.

Dispozitor Merkura u Strelcu — Jupiter — biće u vašoj kući statusa, tako da će se vaš životni standard i svakodnevni život definitivno poboljšati!

BONUS VIDEO:

Veliki godišnji horoskop za Djevicu: Detaljna astrološka prognoza za 2024. godinu za ljubav, finansije, zdravlje appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU