VELIKI KINESKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. Blizanci će imati najviše sreće, Rak neobičnu aferu, a oni sreću sudbinsku osobu

Prvih šest mjeseci su idealni za one koji su u potrazi za životnim patnerima, sa druge strane, osobe u skladnim brakovima će učvrstiti svoje odnose, a plamen strasti opet će gorjeti.

Ovan

Godina 2024. obećava da će i muškarci i žene doživjeti romantične emocije. Prema horoskopu, na proljeće ćete morati da donesete konkretne odluke u vezi sa ličnim životom. Ako na vrijeme reagujete na situacije, možete računati na miran razvoj srećne zajednice.

Bik

Da bi pronašli sreću u ljubavi, samo treba da budu oni sami. Život će biti ispunjen radošću ako se ponašate prirodno i cijenite svaki trenutak. Ne morate da nosite maskirna odijela i da gradite dodatne granice. Za one koji imaju problema u ličnom životu i žele da se oproste od njih, proljećni vjetar će biti vjetar oživljavanja: prognoze su izuzetno povoljne.

Do jeseni će romantične veze postati čvršće i dublje, a brakovi će težiti snazi i dugovječnosti. Supružnici treba da se uzdrže od bilo kakvih neslaganja i sukoba izazvanih ljubomorom: stalne svađe su destruktivne.

Blizanci

Zvijezde kažu da će predstavnici ovog horoskopskog znaka imati sreće u ljubavi. Odnos između supružnika će postati romantičan, ljubazan, topao i nježan. Da bismo održali toplinu porodičnog ognjišta, moramo imati povjerenja jedno u drugo i biti otvoreni, iskreni i tolerantni prema karakternim manama partnera.

Prema istočnjačkom kalendaru, 2024. je savršeno vreme za razmišljanje o novom članu porodice. Neoženjenim Blizancima je važno da iskoriste sve prilike i češće posjećuju ona mjesta na kojima će moći da upoznaju svoju buduću ljubav. Proljećni mjeseci posebno odgovaraju budućim poznanstvima, ali i na jesen vas očekuje mnogo zanimljivosti.

Rak

Ako Rakovi sanjaju o promjenama u romantičnoj sferi, više ne bi trebalo da odlažu donošenje sudbonosnih odluka – mnogo je produktivnije odmah preduzeti akciju. Samci mogu bezbrižno ići na sastanke i dozvoliti sebi neobične avanture. Lagano, ležerno flertovanje će vas takođe razveseliti.

Ako želite, u aprilu ćete moći da započnete dugoročnu vezu. Iako bi bliže jeseni moglo doći do razočaranja, generalno godina će biti pogodna za stvaranje i jačanje porodičnog ognjišta. Univerzum vam savjetuje da budete sigurniji u sebe i da ne odbacujete odmah prilike koje se ukažu.

Lav

Godina Zmaja po kineskom kalendaru će zadovoljiti one rođene pod sazvežđem Lava. U ličnom životu ih očekuju prijatni događaji. Prva polovina godine biće pozitivna, pa je važno da romansu ne odlažete za kasnije.

Pojaviće se mnoga nova poznanstva, a međusobne simpatije sa nekima će se kasnije razviti u duboka i jaka osećanja. Ne odbijajte priliku da flertujete ili idete na sastanak. Da bi porodični savezi postali jaki i srećni, zvezde preporučuju da supružnici razmazuju svoje partnere prijatnim iznenađenjima i češće govore riječi zahvalnosti.

Djevica

Ljubavni život Djevice u 2024. će biti ispunjen skrivenim osjećanjima, zbog kojih će karijerne težnje nestati daleko u pozadini. Za samce će se pretvoriti u brzi kaleidoskop — do kasne jeseni će biti preplavljeni živim emocijama. Bilo bi dobro da se odlučite do oktobra kako biste isplanirali svadbeno slavlje za novembar.

Zauzete Djevice će se osjećati smireno i voljeno, ali ne smiju da zaborave koliko je važno da vatra gori u ognjištu ljubavi. Neophodno je držati korak sa partnerima ne samo riječima, već i djelima.

Vaga

Godina 2024. biće pravi trenutak da Vaga prizna svoja osjećanja osobi sa kojom bi voljela da provede cijeli život. Zahvaljujući iskrenosti i poštenju, partnerstvo će biti snažno, stabilno i harmonično: svaki novi dan donosi mnogo srećnih trenutaka. Zvijezde preporučuju Vagama da češće vježbaju mirne trenutke i da se ne uznemiravaju ako stvarnost ne ispuni uvijek ni najluđa očekivanja.

Takvo ponašanje će im pomoći da postanu neodoljivo privlačni suprotnom polu. Ovo je glavna tajna pronalaska prave ljubavi.

Škorpija

Astrološka karta rođenih pod okriljem ovog znaka Zodijaka ne daje najtačnije ljubavne prognoze, ostavljajući mogućnost izbora bilo koje od opcija. Slobodne Škorpije imaju velike šanse za sudbonosni susret.

Romantična iskra može se zapaliti u poznatom okruženju — u krugu poslovnih partnera ili starih prijatelja, ali umrežavanje može dovesti do suprotnih rezultata. Dugoročni partneri će se otvoriti sa neočekivane strane i pomoći u donošenju važnih zaključaka. U nekim slučajevima, korisno je da preispitate svoje uobičajene manire i izrazite spremnost za ozbiljan razgovor.

Strijelac

Predstavnici ovog znaka će se kupati u moru ljubavi. Oni će moći da uživaju u sreći i radosti i ništa neće narušiti njihov mir. Ipak, da idila ne bi bila uništena, Strijelci treba da preuzmu punu odgovornost za svog partnera, porodicu, drage i bliske ljude. Ljeto će biti idealan period da samci objave vjeridbu ili brak.

Važno je sklapati saveze sa onima koji su dokazali svoju ljubav i lojalnost: ako romantična osjećanja nisu izdržala test vremena, malo je vjerovatno da će postati čvrsta osnova za izgradnju porodice.

Jarac

Pragmatični Jarčevi često preferiraju samoću od velikih i bučnih kompanija. Međutim, ako odlučite da budete sami sve vrijeme, ovo može odložiti osnivanje porodice na neodređeno vrijeme. Zvijezde sugerišu da je 2024. dobra godina za početak romantične veze sa vašom potencijalnom srodnom dušom.

Od proljeća do sredine ljeta Jarčevi će imati zanimljiva poznanstva: moguće je da će se slučajni susret pokazati obećavajućim. U stabilnim porodicama sve će ostati isto, ali za jačanje porodičnog ognjišta dobro je češće praviti romantične gestove, priređivati iznenađenja, poklanjati, pokazivati brigu i nežnost, kao i razgovarati.

Vodolija

Januar i jun biće posebno povoljni za predstavnike ovog znaka u ličnom životu. Možete organizovati romantične sastanke, upoznati prijatelje, ići na mini putovanja, duge šetnje prirodom, učestvovati na korporativnim zabavama. Bliže sredini godine, mnogi parovi će preći na kvalitativno drugačiji nivo: odlučiće da žive zajedno, objaviće vjeridbu, registrovati zvaničan brak i odlučiti da imaju dijete.

Glavna stvar je da se partnerstvo gradi na međusobnom poštovanju, a ljubavnici ostaju otvoreni i verni jedni drugima. Onda, dugoročno gledano, ozbiljne svađe i potpuni raskidi definitivno nisu prijetnja.

Ribe

Zvijezde obećavaju uspješan period u vašem ličnom životu. Proljeće 2024. je najbolje vrijeme za jačanje ljubavnih odnosa. Ukoliko dođe do poteškoća, Ribe će uspjeti da se dogovore sa partnerom i situacija će se postepeno normalizovati, a zajednica ojačati. Da ne biste nepotrebno rizikovali, potrebno je izbaciti zavidne i toksične ljude iz svog društvenog kruga, a istovremeno ojačati i obnoviti odnose sa pravim prijateljima.

BONUS VIDEO:

VELIKI KINESKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. Blizanci će imati najviše sreće, Rak neobičnu aferu, a oni sreću sudbinsku osobu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU