Viber pokrenuo kampanju povodom Valentinova – TNTPortal

Viber je pokrenuo kampanju ”Voli samopouzdano” poklanjajući svojim korisnicima komplet zabavnih značajki i mogućnosti koje mogu podijeliti povodom Valentinova s voljenim osobama.

Komplet uključuje – zabavne AR filtere za Valentinovo, lokalizirane pakete stickera na temu ljubavi te chatbot pomoću kojeg korisnici mogu naučiti reći ”volim te” na više od 30 jezika.

Pregršt AR filtera za Valentinovo s naočalama u obliku srca, kostimom Kupida te drugim zabavnim mogućnostima biti će dostupni tijekom cijele veljače.

U suradnji s Worddiom, aplikacijom za učenje jezika koja sadrži više od 270.000 riječi na više od 30 jezika te ima 2,3 milijuna korisnika, razvijen je i chatbot koji na zabavan i jednostavan  način omogućava korisnicima Vibera da nauče reći ”volim te” na drugom jeziku.

Kaže se da sticker govori tisuću riječi, a to apsolutno dokazuju najnovije kolekcije lokaliziranih ljubavnih stickera koji su dostupni na Viberovom sticker marketu – idealni za one koji više vole poslati sličice nego riječi.

viber pokrenuo kampanju povodom valentinova – tntportal

Foto: Rakuten Viber

(www.jabuka.tv)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU