(VIDEO) Ekipa Hitne pomoći objavom zapalila društvene mreže

Tokom trajanja vanrednog stanja u Srbiji zbog epidemije korona virusa, mnogi pripadnici zdravstvenih službi većinu vremena provode na poslu. Zbog njihove hrabrosti i predanosti nastala je čuvena akcija aplauz u osam, a neki od njih pronašli su način da sebi olakšaju vrijeme na poslu.

Jedan snimak iz kola Hitne pomoći privukao je veliku pažnju na domaćem internetu. Na njemu se vide tri pripadnika Hitne pomoći pod punom opremom koji pod rotacijom voze ulicama grada dok se pored zvuka sirene čuje i poznati hit devedesetih,

Neki su ih uporedili sa kosmonautima, a kada vidite snimak shvatićete zašto. Snimak koji ima na hiljade dijeljenja naišao je na opriječne reakcije, pa dok jedni hvale vedar duh zdravstvenih radnika uprkos okolnostima, drugi smatraju da je ovakvo ponašanje trenutno neprimjereno.

Borba sa korona virusom ne posustaje a naredne dvije nedjelje prema procjenama stručnjaka biće krucijalne.

U Srbiji je registrovano ukupno 1.624 potvrđenih slučajeva KOVID 19. Od korona virusa je za posljednjih 24 sata preminulo pet osoba, od početka epidemije ukupno 44. U tom periodu je na korona virus testirano 645 osoba, od toga 148 pozitivno prenosi Srpskainfo.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU