Video/ Otkriven Spiderman iz Sarajeva, policija ga čekala da se vrati s mora i “poklonila” paprene kazne

Sarajevski policajci su otkrili Spidermana koji se ulicama glavnog grada vozio na krovu Porschea.

Kako piše Dnevni avaz, “Spiderman” je proteklih dana bio na moru, pa je policiji bio nedostupan.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su identifikovali lice i vozača koji se dovode u vezu sa predmetnim događajem.

Radi se o A. D. rođen 1984. godine, nastanjen u Sarajevu koji je kritične prilike upravljao vozilom ‘Porsche’ reg. broj O84-E-391, bijele boje, na čijem krovu je prevozio lice, za koje je utvrđeno da se radi o M. R. rođen 1988. godine, također iz Sarajeva.

Oba lica su pozvana u službene prostorije Jedinice za saobraćaj, uzete su im izjave i prekršajno su sankcionisani izdavanjem prekršajnih naloga, sa izrečenim novčanim kaznama u iznosu od po 400,00 KM, za koje su prihvatili odgovornost.

Upozoravamo da su ovakva i slična ponašanja nedopustiva s aspekta sigurnosti učesnika u saobraćaju i policija Kantona Sarajevo ista neće tolerisati, te će prema počiniocima poduzimati sve zakonom dozvoljene i propisane mjere i radnje s ciljem adekvatnog sankcionisanja istih“, navode iz policije.

The post Video/ Otkriven Spiderman iz Sarajeva, policija ga čekala da se vrati s mora i “poklonila” paprene kazne appeared first on Sarajevska sehara.

sarajevskasehara.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU